maanantai 27. tammikuuta 2014

Totuus löytyy...saippuasta?


image

Ensinäkemältä viattomalta vaikuttava saippuapullo onkin täynnä elämänviisauksia, suuria totuuksia ja lähes eeppistä paatosta. En ihan osannut odottaa tätä kun tilasin “jotain hyvää ja mahdollisimman luonnollista suihkusaippuaa nuhanenälle” Feel Uniquesta. Suihkussa kuluikin tavallista kauemman, kun eksyin lukemaan tuota pienellä präntättyä tekstiä…

image
image

Tässä saippuassa on paljon niin hienoa. Arvostan suuresti sitä, että:
  • saippuasta löytyy vain ainesosia, jotka osaan lukea ja hahmottaa, mitä ne ovat ja mistä ne ovat peräisin
  • tuotetta ei ole testattu eläimillä, eikä valmistaja tue eläinkokeita
  • saippua on Reilun Kaupan tuote
  • saippua tuoksuu taivaalliselle & luonnolliselle
Suihkun jälkeen hakeuduin ensimmäisenä Dr. Bronnerin nettisivuille, koska päässäni pyöri vain ajatuksia siitä, onko tämä kaikki tottakaan. Tohtori Bronnerilla todellakin oli visio ja missio, joka sai alkunsa siitä, kun hän menetti perheensä Holocaustissa. Ensinäkemältä tekstistä tulee lähinnä mieleen raamatullinen paatos, mutta kaiken luettuani (ja nettisivuihin tutustuttuani) tajusin, että kaiken takana on Raamattua suurempi filosofia siitä, miten kaikkien kansojen ja uskontojen tulisi pitää yhtä.

En itse koe kuuluvani mihinkään uskontoon, mutta arvostan ajatusta lukemieni asioiden takana, vaikka ne tuntuvatkin hieman oudolta suihkusaippuapullossa.
Suosittelen muuten tätä saippuaa muillekin nuhanenille, sillä eukalyptuksen tuoksu lämpimässä suihkussa oli paras elämykseni aikoihin! 236 ml pullo hyvin nestemäistä suihkusaippuaa maksaa 7,14 € Feel Uniquessa ja isompi, 472 ml pullo 11,04 €.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksia? Kommentteja? Kysymyksiä? Anna palaa.