perjantai 31. tammikuuta 2014

Himoitsemani hiukset

Arvaatteko mistä hiustyylistä on kyse? Kyseinen tyyli tunkee pikkuhiljaa itsensä kaikkialle vloggareista ja bloggareista julkkiksiin - tai toisinpäin. Mikäli et jostain syystä arvannut, niin jo pari kuukautta himoitsemani hiustyyli on tosiaankin nk. "lob", eli "long bob" eli pitkä polkkatukka. Olen viihtynyt helpossa, oikeastaan mallittomassa pitkässä mopissani jo pitkään, mutta olen himoinnut räväkämpää muutosta. Olen pitäytynyt mopissani, koska jostain syystä ihmiset vastustavat hiustenleikkuutani varsin tarmokkaasti. Mike on varma, että vihaisin itseäni ja hiuksiani jos leikkaisin ne, äitini on varma, että en saisi niitä enää mitenkään kiinni (en tosin pidä hiuksiani juuri koskaan kiinni) ja muut nyt vaan ovat pitkien hiusten kannalla, koska ne ovat pitkät.

En kuitenkaan nyt puhu mistään superlyhyestä polkasta tässä. Sellaista en haluaisi, koska se ei minulle sopisikaan, sillä kasvoni ovat kyllä ihan tarpeeksi leveät jo ilman kypärätukkaakin.


Ylläolevassa videossa melkeinkaimallani Jenillä (joka on käsittämättömän kaunis) on suurinpiirtein se pituus (ja pörheä malli), josta itsekin haaveilen. Periaatteessa Jenin tukka taitaa olla suunnilleen yhtä pitkä kuin omat lyhimmät kerrokseni, mutta tuon tyylin aikaansaamiseksi selkäpuolelta lähtisi omasta tukastani ainakin 15 senttiä pois.

Syy siihen, miksi en vielä ole tarttunut saksiin, on se, että en ole varma saisinko omat hiukseni näyttämään joltain muultakin kuin päätä pitkin viistävältä massalta... En kuitenkaan jaksa normaalisti tehdä hiuksilleni paljonkaan, olen lähinnä pese & pidä -henkinen. Uskoisin, että tuollaisen mallin saavuttamiseksi tarvitsisin jonkinlaisen ihmeen... mutta himoitsen sitä silti!

Hieman olen kyllä miettinyt, että josko löisi kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja opettelisi kerralla sekä leikkaamaan omat hiuksensa, että uskottelemaan itselleen, että näyttäisin hyvältä pitkässä polkassa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksia? Kommentteja? Kysymyksiä? Anna palaa.