keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Päivän asu - työasu 1

Work 1

Work 1 by inne-j featuring michael kors handbags

Olen tänä talvena yrittänyt pukea päälleni muutakin kuin mustaa ja sen kanssa vielä lisää mustaa mustin asustein. Tummat viininpunaisen ja burgundin sävyt ovat olleet kovasti mieleeni ja olenkin käyttänyt syksyllä ostamaani viininpunaista neuletakkia paljon kaikkien alaosien, sekä mekon, kanssa. En luonnollisestikaan löytänyt aivan täysin tämänpäiväistä asuani vastaavia tuotteita tähän kollaasiin, mutta tästä näkee aika hyvin kuitenkin työasuni idean.

Mustat farkut ovat mielestäni kivat, jos niissä on vähän erilainen pinta. Aivan tasaisen yksiväriset mustat farkut ovat makuuni vähän liian jäykät, mutta omani ovatkin hieman harmahtavat. Eilen Prismassa käydessäni mukaani tarttui alerekiltä Gossipin musta t-paita, joka oli 70% alennuksessa. Paidan jujuna on se, että etupuoli on satiinimaista kangasta ja takapuoli ihan normaalia puuvillakangasta. Takana niskassa on myös pieni aukko. Kivan rento ja väljä malli.

Saappaiden virkaa toimittaa muutaman vuoden vanhat mustat Vagabondin saappaat, joita olen käyttänyt loputtoman paljon, mutta ne ovat silti vielä lähes uuden veroiset.

Koruina minulla on kirppikseltä ostettu kullanvärinen kaulakoru, jossa on musta-kultainen kolmioyksityiskohta (yksinkertaisempi kuin tuo kuvan koru), sekä musta-kultaiset kirppikseltä hankitut korvakorut, jotka jatkavat kaulakorun kolmionmallista muotokieltä. Rannekoruna minulla on tänään äidin kultainen rannekoru, jonka hän sai isältä syntymäpäivälahjaksi vuonna 1967. Suorastaan siis vintagea... Omani on hieman eri mallinen, kuin tuo kuvan koru, mutta paksuhko.

Mukava, rento ja silti siisti työasu siis tänään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksia? Kommentteja? Kysymyksiä? Anna palaa.