lauantai 1. helmikuuta 2014

Kerrasta poikki!

Vas. Aamupäivällä... / Oik. Illalla....

Naps vaan - ja puolet tukkaa lähti kertalaakista! Tarkoitukseni ei ollut leikata iiihan näin paljon, vaan suunnitelmissa oli jättää vielä n. 5 senttiä tuohon lisää pituutta, mutta jostain syystä havaitsin muutaman minuutin saksimisen jälkeen, että kas, lyhythän tämä on... Kampaaja kysyi, että vieläkö otetaan. Sisälläni kiljui aiemmin polkkatukasta traumatisoitunut pikku-Jenni, mutta ulosantina oli lähinnä "K-kyllä tää riittää..."

Eipä hätää, lopputulos olikin kuitenkin yllättävän kiva. Tuntui, että nuorennuin ainakin 5 vuotta. Kotona värjäsin hiukset ja föönäsin, sekä näytin niille hieman suoristusrautaa, ihan uteliaisuuttani. Tämä malli toimii ainakin suorana kivasti, mutta pidän kiharasta kovasti, joten lienee aika ottaa kiharrin vaatehuoneesta pölyä keräämästä...

Mitäpä olette mieltä hurjasta muodonmuutoksestani? Tulihan tuota moppia katseltua jo useampikin vuosi...

PS. Värinä on L'Oreal Sublime Mousse 556 Passionate Mahogany, joka ei kyllä mielestäni ole juuri punaista nähnytkään, mutta Sublime Mousseissa tuntuu olevan aivan sama minkä sävyn valitset, sillä lopputulos on aina jonkinlainen ruskea! Muuten helppokäyttöinen ja riittoisa väri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksia? Kommentteja? Kysymyksiä? Anna palaa.