keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Arkipäivän ilta

Paluu arkeen ja töihin 5 päivän "miniloman" jälkeen tuntui aamulla klo 6:30 siltä, että EI PYSTY - etenkin kun koko ylävartaloani särki eilisen fysioterapian tiimoilta ihan kiitettävästi. Päivä hujahti kuitenkin nopeasti ohi ja kotona odottikin mukava yllätys, nimittäin uusin Olivia. Tilasin jokin aikaa sitten Olivian, koska viiden lehden tarjous oli kohtuuhintainen ja saisin kylkiäisenä ihan näppärän pussukan Samsung Galaxy Note 10.1 :lleni.

En vielä ole uskaltanut arvata paljonko esim. vuoden tilaus Oliviaa maksaa tätä nykyä, mutta olisi mukava jatkaa tilausta, koska siitä on vuosia kun minulle on viimeksi yksikään lehti tullut (ja sekin oli Olivia). Olivia on jo vuosia ollut likimain ainoa suomenkielinen naistenlehti, jota pystyn lukemaan. Suomen Elleä odotin jokseenkin innolla, mutta jo pari ensimmäistä numeroa kertoivat, ettei se ole minun lehteni. Ulkomaalaisia Ellejä olen silloin tällöin ostanut. Cosmopolitan nyt on yhtä munanhinkkaamista (köh), joten en oikein jaksa siitä innostua... Trendin ostan joskus, jos se on tarjouksessa, mutta sekään ei ole vuosiin enää tuntunut mitenkään järkevältä sijoitukselta. Costume, Olivian sisarlehti, vaikuttaa myös hyvältä, tosin paljon muotipainoitteisemmalta. Arvoinkin itseasiassa jonkin aikaa, ottaisinko Costumen vai Olivian. Ajattelin Olivian kuitenkin olevan järkevämpi ja monipuolisempi vaihtoehto.

Jostain syystä Nivean päivävoiteeni on nyt kulunut jotenkin poikkeuksellisen kiivasta tahtia ja nappasin uteliaisuudesta Prismasta mukaan Nivean Express Hydration Primer -voiteen normaalille iholle. Ymmärtääkseni tämä on kevyt geelimäinen voide, joka on erityisesti tarkoitettu meikin alle. Nivean sivuilla tämä on ainakin listattu ihan päivävoiteiden alle, joten toivon hartaasti, että tämä siihen tarkoitukseen toimii! Sivuilla kerrotaan, että "NIVEAn ensimmäisen meikinpohjustusvoide Daily Essentials Express Hydration Primer on kaksitehoinen tuote, jota voidaan käyttää sekä tasaisen meikin pohjustukseen että pitkäkestoiseen kosteutukseen." - mikä minun korvaani kuulostaa siltä, että tämän kanssa ei tarvita enää erillistä päivävoidetta. Kerron huomenna, miten kävi...



Jäinpä nyt miettimään, voiko tätä käyttää myös yöaikaan, erillistä yövoidetta kun en omista enkä tajunnut edes ostaa... vai iskenkö iholle jotain kaapeista löytyvää perusvoidetta... Hrm. 


Napsaisin vielä tässä kameran kanssa hääräillessäni pari kuvaa olohuoneesta, jota komistaa tällä hetkellä myös satunnainen vaaleanpunainen kastelukannu, sekä Milon lelu... ja tietenkin tuo enemmän tai vähemmän virtaviivainen soutulaitteemme... Kuva on otettu läheltä keittiön oviaukkoa. Pitipä nyt ottaa jokin kuvakin, kun täällä on jopa siistiä! Uusia verhoja olen vähän himoinnut, mutta en tiedä yhtään, että millaiset haluaisin... ja ne joutuvat muutenkin odottamaan rahatilanteen paranemista.

Mielenkiintoinen muuten tuo meidän muovisennäköinen kasvimme, eikö vaan? Kyllä se ihan aito on... ja kasvanut hurjasti sen jälkeen kun sen hankimme sen marraskuussa - vaikka olemme kastelleet sitä vain kerran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksia? Kommentteja? Kysymyksiä? Anna palaa.