sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Hulluna väreistä


Eilen oli aika kääräistä ylle taas suosikkihuivini, jonka olin juuri pessytkin, jotta se olisi raikkaana "uuteen kauteen". Samalla korkkasin myös vaalean, kevyen kevättakkini, josta olen pitänyt todella paljon, mutta joka kyllä saa takapuoleni näyttämään entistäkin suuremmalta... Siitä huolimatta, ulkona oli sen verran lämmin, että tarkenin kipaista kevättakissa kauppaan (autolla) ja takaisin. Bongasinpa muuten noinkin pinkin punan toisesta MUA Makeup Academyn kolmen punan paletistani - tämä auttaa ensihätään, tosin en yleensä jaksa askarrella huulipunasiveltimen kanssa liikkeellä ollessani, joten ihan puikkomallinen puna olisi paras...


Päätin sitten eilen vielä vähän uudistaa olohuoneen ilmettäkin keväisemmäksi ja valinta osui tällä kertaa taas pinkkiin piristysruiskeeseen. Toisaalta, nuo ihanat, puuterisen vaaleanpunaiset tulppaanit saivat minut haaveilemaan vastaavista sävyistä myös sisustuksessa... Tulppaanit ovat kyllä yksiä suosikkikukistani, sillä ne ovat usein edullisia, kauniita ja pitkäkestoisia - eivätkä säikähdä pienestä kylmyydestä kaupasta kotiin kannettaessa. Kodissa pitäisi aina olla suuri maljakollinen tulppaaneita! Tuossa kuvan maljakossa niitä on 20 ja työpöydälläni on vielä korkeassa juomalasissa 10 lisää - tosin tummempaa pinkkiä sävyä.

Kohtahan tässä saa lukijat sellaisen käsityksen, että olen aivan hulluna pinkkiin (lakkasin muuten kynteni sillä Mavalan korallipinkillä Hong Kong -sävyllä), mutta tosiassa pidän pinkistä lähinnä huulipunana aina silloin tällöin - ja noissa pöllötyynyissä. En omista ainuttakaan pinkkiä tai vaaleanpunaista vaatetta. Vaaleanpunainen ei ainakaan ole minulle sopiva väri, sillä vaalean ihoni vuoksi näytän vaaleanpunaisessa aivan pikkupossulta... Kylmää, fuksiaan menevää pinkkiä en oikein ole koskaan kokenut omakseni, vaikka sen on sanottu minulle sopivankin.

Tänään on ohjelmassa lähinnä pyykkäämistä, ruuanlaittoa ja rentoutumista. Korjaus - tulin sitten onnistuneesti kipeäksi! Viikonloppu on hujahtanut ohi vauhdilla. Eilen tuli muutama kyynelkin tirautettua Teemu Selänteen jättäessä jäähyväiset hienosti pelatun pronssiottelun jälkeen... ainutlaatuinen jääkiekkoilija!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksia? Kommentteja? Kysymyksiä? Anna palaa.