sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Perusmeikkini

Ajattelin esitellä näin sunnuntainratoksi tyypillisen perusmeikkini ja samalla uuden huulipunasuosikkini. Perusmeikissä käytin tänään meikkivoiteena Max Factorin Whipped Creme -meikkivoidetta normaalisti käyttämäni Lily Lolon mineraalimeikkivoiteen sijaan. Kiinnitin meikkivoiteen kuitenkin Lily Lolon irtopuuterilla.

vas. Kaikki käyttämäni tuotteet / oik. Lopputulos


Ihme kyllä, tuo Max Factorin Whipped Creme -meikkivoide sävyssä 40 Light Ivory on sopiva jopa talvikalpealle iholleni - kunhan sitä käyttää kevyellä kädellä ja häivyttää hyvin. Hieman kostean sienen kanssa puuhastelu auttaa, etenkin jos ihoa ei tarvitse paljon peitellä. Lopputuloskin on mukavan luonnollinen ja kuulas. Lily Lolon mineraali-irtopuuteri kiinnittää kevyesti, eikä jätä ihoa turhan mattapintaiseksi. En käyttänyt tänään meikissäni mitään peiteaineita tai pohjustusta.

Silmämeikiksi riitti tänään kuvassa näkyvästä MUA Makeup Academyn Undressed -paletista (Urban Decayn Naked -paletin todella laadukas halpakopio) sävy 3, kuvassa ylärivin 3. sävy, neutraali, melko mattapintainen luonnollinen sävy. Ripsissä luottotuote - L'Oreal Telescopic -maskara, joka kaikista kokeiluistani huolimatta on aina vaan se omaan makuuni paras ripsari, jonka pysyvyyskin on aivan omaa luokkaansa.


Korostin kasvoja hieman MUA Makeup Academyn Undress Your Skin -korostuspuuterilla, joka sopii tällaiselle todella vaaleallekin iholle oikein hyvin. Yleensä arkisin saatan jättää tämän välistä hieman aikaa säästääkseni, mutta usein sipaisen sitä hieman kulmaluulle, sekä kulmakarvojen ulkosyrjälle, nenänvarteen ja poskipäille - sekä amorinkaarelle. Kuvassa näkyvä MUA Makeup Academyn poskipuna (sävy 6) on tämän hetken ehdoton suosikkini. Se näyttää tummalta ja onkin hyvin pigmenttinen, mutta taipuu iholla herkullisen persikkaiseksi ja varsin luonnolliseksi sävyksi, jossa on mukana pieni häivähdys helmiäiskultaa, kun tarkkaan katsoo.

Silmiin käytin lisäksi äitini kaapista käyttämättömänä löytämäni mustaa L'Orealin Contour Khól -silmänrajauskynää, jota käytän aina vain n. puolikkaalle ripsirajalle, niin, että painopiste on ulkonurkassa. Silmäni ovat sen malliset, että ne menevät täysin "tukkoon", mikäli rajaan koko silmän mitalta.


Olen opetellut tänä vuonna myös käyttämään kulmakarvakyniä ja -värejä ja MUA Makeup Academyn Power Brow -kulmakarvakynän hajottua, kaivoin meikkipussukani uumenista tuon Rimmelin tummanruskean kulmakynän. En pidä tuosta niin paljon, koska mielestäni kulmakarvani näyttävän sitä käytettyäni helposti todella synkiltä ja kovilta (edellisessä postauksessa oikeanpuolimmaisessa kuvassa kulmakarvani olivat meikkaamatta). Kelpaa kuitenkin tähän hätään, kun haluan siistimmän ja vahvemman lopputuloksen.

Huulilla näkyykin tämän hetken suosikkipunani - eilen Prisman kosmetiikkahyllyiltä poimimani Maybelline Colour Sensational -huulipuna sävyssä 445, Mango Diamonds, joka tuubissa on räiskyvän oranssi ja suorastaan aika pelottava, mutta huulilla kauniin luonnollinen korallisävy. Todennäköisesti ensi kesän luottotuote omassa pussukassani. Olen jo pari vuotta käyttänyt aktiivisesti saman sarjan kahta toista sävyä, jotka eivät välttämättä ole enää edes markkinoilla. Toinen niistä on muistaakseni numero 103 (todella vaalea helmiäinen persikka-pinkki) ja toinen 148 (luonnollisen pinkki, kevyesti helmiäinen), joista jälkimmäistä olen käyttänyt paljon arkipunana, koska se tuntuu sopivan kaiken kanssa.

Kynsissä on ikivanha Nivean Colour Dynamite -kynsilakan sävy 711 Purple Diamond, jota nyt halusin kokeilla lähinnä nähdäkseni onko siitä enää mihinkään. En edes muista, koska olen lakan ostanut, mutta se on varmasti useita vuosia vanha... Kiva tumma violetti kuitenkin!


On outoa olla piiiitkästä aikaa "lyhyttukkainen", vaikka onhan tässä vieläkin pituutta (jee, saan tehtyä ponnarin/nutturan!). Jotenkin on kivan kevyt olo ja ah, miten nopeasti saankaan nämä nyt kuivaksi pitkään moppiini verrattua! Hieman toki kaipaan puoleen selkään ulottuvaa aaltoilevaa pehkoani, mutta kyllähän tämän aina saa kasvatettua... Tykkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksia? Kommentteja? Kysymyksiä? Anna palaa.