sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Sunnuntaina

Jos paino vaikka pääsi viimeisen kahden päivän aikana putoamaan, niin tänään varmaan tuli otettua kiriä, kun söimme parempivointisina pizzat La Mammassa, joka on mielestämme hinta-laatusuhteeltaan koko kaupungin paras paikka. La Mammahan sijaitsee tuolla Koskikeskuksen "kellarissa", eikä ehkä ole se maailman näyttävin ravintola, mutta pizzat ovat hyviä ja ne tehdään nopeasti. Palvelu on ystävällistä ja tosiaan hinnat erinomaiset!

Samalla reissulla nappasimme myös vähän jälkiruokaa Jugista - Mike otti jogurttijäätelöä ja minä otin taivaallisen ihanan smoothien, joka sai minut taas muistamaan, miksi ostin alunperin tehosekoittimen. Alan nyt kyllä tehdä smoothieita päivittäin, kunhan saan käytyä hakemassa aineksia... Voisin suurinpiirtein elää smoothiella. Luonnonjogurttia, hedelmiä ja marjoja... nam!


Sain myös viimein hiukseni tekemään sen, mitä olen halunnut niiden tekevän siitä asti kun leikkasin ne - eli ilmavan, hieman kiharan "surffitukan". Puolivahingossa hieman jo elämää nähneeseen tukkaan. Tähän vaadittiin kiharrinta, sekä suolasuihketta ja tujaus hiuslakkaa. Jipii! Mainittakoon myös, että n. 7 eurolla Prismasta ostamani Gossipin musta t-paita viihtyy päälläni tooooodella usein, koska se on kevyt ja ilmava ja jotenkin tyylikäs, laatikkomaisuudestaan huolimatta. Tykkään.

Poimin muuten Koskikeskuksen Suomalaisesta Kirjakaupasta mukaani kolme kirjaa - sieltä kun sai pokkareita 3 kpl hintaan 12 euroa, joten päätin tutkia löytyisikö sieltä mitään lukemisen arvoista. Hieman epäröiden ja summittaisesti mukaani tarttui nämä:


Yksi Himoshoppaaja-sarjan kirja (muistan jonkun joskus lukeneeni, mutta en muista siitä mitään), Eat Pray Love (jota en nähnyt leffana, mutta se saattaa olla ihan mielenkiintoinen), sekä Muukalainen -kirjan, jota minulle on useampikin ihminen jo suositellut - sille onkin suurimmat odotukset. En lukenut viime vuonna oikeastaan ollenkaan kirjoja, enkä tiedä miksi. Luin lähinnä lehtiä ja selasin mm. ruokareseptikirjoja Kindlen kautta, mutta muuten ei tullut kirjoihin koskettua. Tuo nyt laiskasti aloittamani Terry Pratchettkin on ollut talossa jo ainakin ne vuoden päivät! Sen luettuani isken kynteni johonkin näistä nyt hankkimistani.

Nyt aion nauttia kupin teetä ja kenties avata kirjan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksia? Kommentteja? Kysymyksiä? Anna palaa.