maanantai 17. helmikuuta 2014

Organisointivimman iskiessä

Tarkoitukseni oli tänään siivota joko työpöytäni tai vaatekomeroni, mutta päädyinkin sitten lopulta siivoamaan koko makuuhuoneen, yöpöytineen kaikkineen, sekä järjestelemään siellä työpöydän kätköissä olevat meikkini, sekä hiusjuttuni. Siitä projektissa menikin suurin osa päivää, kun kävin läpi kaikki meikkini, swatchasin jokaisen huulipunani ja luomivärini ja nuuhkin ne kaikki huolella läpi... Samalla kynsilakkakokoelmani tuli järjestettyä. Sen jälkeen siivosin vielä varsinaisen tietokonepöytäni alueen olohuoneessa, sekä kävin läpi tv-tason ja sohvapöydän. Lopuksi siivosin vielä kylpyhuoneen hyllyköineen... Noin viiden tunnin (!) urakka se oli, mutta tässä tulos:

vas. Kaaos parhaimmillaan / oik. Koitan päättää huulipunan kohtalosta
(Kyseinen Makeup Storen Raspberry-sävyinen puna osoittautuikin aivan ihanaksi, tosin tuoksuttomuus ei miellytä!)

Kaikki huulipunani tuli swatchattua...

Punat rivissä...


Kaikki meikit ja kynsilakat pääsivät omiin LivBoxeista tehtyihin laatikoihinsa!

Pienen mallailun jälkeen oivalsin, että LivBoxit (jotka olen säästänyt) toimivat täydellisesti Ikean Micke-työpöydän laatikossa tilanjakajina - neljä eteen ja kolme taakse. Todella toimiva ja halpa ratkaisu...! Leikkasin vain LivBoxeista kannet pois ja tadaa! Erinomainen säilytysratkaisu on valmis! Asetin takariviin harvoin käyttämäni tuotteet, sekä ne, jotka ovat vähän kuin "koeajalla" tai nyt esim. talvisimpia kynsilakkojani.

 

vas. Murto-osa omistamistani koruista / oik. Makuuhuoneen työpöytä kaikessa "loistossaan"

vas. Olohuoneessakin on vähän rauhallisempaa / oik. Työpöytäni näyttää työpöydältä

Kylpyhuoneessakin on siistimpää, kun hyllyt eivät notku meikkejä.

Melko palkitseva olo nyt, kun kaikki on siististi paikoillaan. Vaatehuoneeseen en ole ennättänyt tosin vielä koskemaan... enkä haluaisikaan, koska se on aika karmivassa kunnossa. Tosin, pakkohan se on järjestää, kun ei sieltä meinaa löytää mitään! Puuh... nyt aion vain rentoutua loppu illan! Lämmin suihku odottaa ja sen jälkeen on hyvän kirjan vuoro... Tulipahan ainakin käytettyä vapaapäivä hyödyksi!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Hei, olen Jenni ja olen meikkiholisti. Ja aina vaan haalitaan lisää, tilaisuuden tullen... -_-

      Poista

Ajatuksia? Kommentteja? Kysymyksiä? Anna palaa.