perjantai 21. helmikuuta 2014

Nivea Express Hydration Primer - erilainen kosteusvoide


Nivea Daily Essentials Express Hydration Primer (nimihirviö) normaalille (ja sekaiholle) tarttui mukaani  Prismasta tässä pari päivää sitten, kun tuli tarvetta uudelle kasvovoiteelle, lähinnä päiväkäyttöön. Hieman alle 10 euron hintaista tuotetta kuvaillaan Nivean sivuilla seuraavasti:

"NIVEAn ensimmäisen meikinpohjustusvoide Daily Essentials Express Hydration Primer on kaksitehoinen tuote, jota voidaan käyttää sekä tasaisen meikin pohjustukseen että pitkäkestoiseen kosteutukseen."

Tuotteen vaikutuksesta kerrotaan, että:
NIVEA Daily Essentials Express Hydration Primerissa yhdistyvät sekä intensiivinen kosteutus että tasainen meikinpohjustus.

- Imeytyy välittömästi kevyen koostumuksensa ansiosta.
- Kosteuttaa pitkävaikutteisesti ja jättää ihon samettisen pehmeäksi.
- Pohjustaa tasaisen meikin, joka pysyy iholla pidempään.

Koska yksikään iho ei ole samanlainen, meikinpohjustusvoiteesta on saatavilla kaksi versiota eri ihotyypeille. Kuivan ihon tuotteessa luonnonmukainen manteliöljy ravitsee ja pehmentää ihoa. Sen sisältämä kehäkukkauute rauhoittaa ihoa. Normaalin ihon tuotteessa tärkein ainesosa on lootusuute. Se on luonnon oma antioksidantti, joka elvyttää ihoa jättäen sen raikkaan näköiseksi.

NÄIN SE TOIMII

Tuote sisältää tehokkaasti kosteuttavia ainesosia, jotka tukevat ihon luonnollista kosteustasapainoa. Se imeytyy välittömästi, joten meikki voidaan levittää iholle heti voiteen käytön jälkeen.

Kokeilin tuotetta eilen ensimmäistä kertaa. Koostumus oli todellakin kevyt ja se hujahti ihoon salaman nopeasti. Melkein jo aloin epäillä, olisiko kuivan ja herkän ihon tuote ollut vielä tähän aikaan vuodesta se järkevämpi vaihtoehto, mutta ainakin tänään tämä kosteutus tuntui riittävän. Ihosta tuli todellakin samettisen pehmeä, kuten luvataan. Silittelin aamulla kasvojani ehkä vähän turhankin innoissani tuotetta leviteltyäni... Tuoksu tuntui ensin jopa melko voimakkaalta, mutta silti puhtaalta ja raikkaalta, eikä se levityksen jälkeen enää nenääni tuoksunutkaan. Iholle jää hienoinen, ehkä jopa lievästi parfyymimäinen tuoksu, mutta itseäni se ei häiritse. 

Päätin kokeilla tähän päälle sitä kaikkein haastavinta meikkipohjaani - nestemäistä meikkivoidetta, joka oli tänään Rimmel Match Perfection sävy 081 Light Ivory. En muuten yhtään muistanut omistavani tätä ennen kuin löysin lähes käyttämättömän purkin meikki-inventaariota tehdessäni! Ja tämähän oli tosi hyvä tuote ja ainakin nopeasti vilkaistuna jopa tarpeeksi vaalea... Miksi en ole tätä käyttänyt?

Kokeilin siis Nivean päälle nestemäistä meikkivoidetta, joka omalla ihollani jää sen kummempia pohjustuksia tekemättä jäisi normaalisti suorastaan kiiltäväksi, mutta ehkä oli Nivean ansiota, että meikkivoide jäikin vain lähinnä hieman kuulaaksi, oikeastaan mataksi noin muuten, paitsi nenältä. Puuteroin kuitenkin kevyesti kasvoni, koska halusin meikkivoiteen pysyvän paikoillaan koko työpäivän. Lopputulos oli erittäin hyvä - ei muuta kuin töihin! 

Päivän aikana havaitsin, että ihoni ei todellakaan kiillellyt siinä määrin, mitä yleensä meikkivoiteiden kanssa. Ensimmäistä kertaa tupsautin hivenen puuteria nenälleni vasta joskus klo 14 aikaan iltapäivällä, kun yleensä saan olla puuteroimassa viimeistään ennen klo 11 lounasta. Hieman olin painellut kasvojani ihan vaan vessapaperilla varmuuden vuoksi sitä ennen. Iho tuntui myös luonnolliselta ja siistiltä tässä vaiheessa päivää.

Kun illalla klo 19 jälkeen aloin poistamaan meikkejäni, kasvoni kiiltelivät jo ihan iloisesti (en ollut korjaillut meikkiäni sitten klo 16), mutta eivät tuntuneet vielä aivan niin yltiörasvaisilta, kuin olisin odottanut meikkivoidepäivän jälkeen. Empiiriset tutkimukseni jatkuvat, mutta ensivaikutelma tästä tuotteesta on ollut todella positiivinen!

En kuitenkaan suosittele tätä normaalin ja sekaihon voidetta kuin todellakin niille, joilla on normaali tai rasvoittuva iho, sillä kuivalla iholla en usko tämän toimivan, sen verran kevyt tämä on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksia? Kommentteja? Kysymyksiä? Anna palaa.