keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Helmikuun himotuimmat meikkituotteet

February's Most Wanted

February's Most Wanted by inne-j featuring a butter london nail polish

Rahatilanne ei nyt vain toisen meistä työskennellessä ole mitenkään kehuttava, joten saan tyytyä lähinnä ikkunaostoksiin, mitä tulee kaikkeen "ei-elintärkeään", eli lähinnä kosmetiikkaan ja vaatteisiin. Himoitahan kuitenkin saa - ja ehkä jotain vielä päätyy ostoskoriinkin...

Tällä hetkellä olen kiinnostunut ensimmäistä kertaa elämässäni mattaluomiväreistä, joiden olen aina uskonut olevan jotenkin vähän... tylsiä. Nyt olen innostunut niitä kokeilemaan, mutta en tietenkään omista kuin pari hyvin vaaleaa mattaluomiväriä, joilla ei hirmuisesti vielä päästä tekemisen makuun. MUA:n edullinen (hieman yli 4€) paletti houkuttelisi jo hintansakin puolesta kokeilemaan, joten saattaa olla, että joudun vielä sellaisen tilaamaan - ehkä yhdessä tuon kuvassakin näkyvän Starry Eyes -paletin kanssa, josta löytyy sitten taas niitä hienostuneesti kimaltavia sävyjä muissakin kuin ruskeissa väreissä. 

Katy Perryn Killer Queen -tuoksuun ihastuin (ja niin ihastuivat työkaverinikin) saatuani siitä näytteen LivBoxin mukana. Saattaa olla, että tämäkin joudutaan vielä kotiuttamaan... Tämä olikin kollaasin ainoa ei-meikkituote, mutta himoitsen sitä niin paljon, että se oli pakko tähän iskeä!

Muuten himoitsen yhä ja hieman jälkijunassa todella tummaa, mattapintaista huulipunaa (merkin ei niin väliä, kuvassa TopShopin puna), josta en todellakaan osaa sanoa sopisiko se minulle, mutta haluan sen silti. Todennäköisesti päätyisin näyttämään gootilta, punkkarilta tai jotenkin angstiselta, mutta himoitsen sellaista kuitenkin. Vastapainona tummalle, himoitsen myös (ehkä ikuisesti) sitä täydellistä lähes-nudea huulipunaa (kuvan puna L'Oreal), jota en taida koskaan löytää.

Nyxin ihanan raikkaat poskipunat himottavat myös ihan mielettömästi, mutta ovat myöskin niitä tuotteita, joista en oikein osaa sanoa toimisivatko ne arkikäytössä.

Vaikka tummanpuhuvista huulista vielä haaveilenkin, kaipaan samalla kynsiini jo kesäisämpiä sävyjä. Tällä hetkellä eniten kiinnostaa vaaleahko mangon sävyinen oranssi lakka, sekä klassinen vaaleanpunainen. Butterin ja Narsin lakat olisivat ne täydellisen sävyiset...

Mitä meikkituotteita te himoitsette? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksia? Kommentteja? Kysymyksiä? Anna palaa.