torstai 6. helmikuuta 2014

Nivea naamaan - ja vähän muuallekin


Meillä on varmasti jokaisella jonkinlainen, hyvin varhainen muisto Niveasta. Itselläni se on Nivean klassinen, sininen metallipurkki, jonka sisällä oli hyvin paksua valkoista voidetta. Sitä leviteltiin usein kasvoille ennen talvisia ulkoilma-aktiviteetteja.

Tällä hetkellä kosmetiikkakokoelmistani löytyy Niveaa useammassakin eri muodossa. Kuvan tuotteista pitkäaikaisin tuttavuus on Nivea Daily Essentials Moisturizing Day Care -päivävoide normaalille iholle. Uusin tuttavuus puolestaan on hiljattain markkinoille saapunut Nivea Daily Essentials Sensitive 3-in-1 Micellar Cleansing Water -kasvojenpuhdistusaine.

 vas. Päivävoide / oik. Kasvojenpuhdistusaine

Mielestäni tuo Nivean kasvovoide on omalle, rasvaisuuteenkin taipuvaiselle sekaiholleni ihan kelvollinen perusvoide, jota ostan lähes poikkeuksetta aina, kun haluan edullisen, mutta toimivan voiteen silloin kun ihoni ei tunnu kaipaavan mitään "erityiskohtelua". Sopiva etenkin talvella! Plussana Nivean miellyttävä perustuoksu, joka tuoksuu lähinnä puhtaalle.

Nivean miselliveden kohdalla tunnustan olleeni mainoksen uhri. Rakastan helppoja meikinpuhdistusaineita, joiden kohdalla riittää, että käytän vain yhtä tuotetta ja se on siinä. En esimerkiksi voi sietää puhdistusmaitoja. Olen käyttänyt aiemmin Vichyn vastaavanlaista tuotetta, mutta se onkin reippaat 3 kertaa tämän Nivean tuotteen hintainen, eikä Nivea häviä sille laadussa mielestäni ollenkaan. Misellivedellä lähtee silmämeikkikin - vesiliukoinen ripsivärikin lähtee siististi, kun malttaa antaa aineen vaikuttaa hetken. Pumpulilappujan tässä kuluu, mutta kasvoni voivat jo viikon käytön jälkeen paremmin, kun en enää pese niitä vaahdolla aamuin ja illoin. Miellyttävä, lähes olematon tuoksu. Ei muuten jätä ihoa yhtään tahmaiseksi tai kireäksi..!

 vas. Käsivoide / oik. vartalovoide

Talvisin minusta tuntuu usein siltä, että en tee mitään muuta kuin rasvaan itseäni. Etenkin käteni kuivuvat helposti kipeän kuiviksi. Ostin Nivean Smooth Nourishing -käsivoiteen muutama viikko sitten ja olen ollut siihen todella tyytyväinen. Voide kulkee mukanani koko ajan. Tämä imeytyy ihan pikkuisen hitaammin, kuin mitä toivoisin, mutta silti niin nopeasti, että voin käyttää sitä tarvittaessa töissäkin kesken päivän tietokoneella naputellessani. Säännöllisesti käytettynä tuntuu parantavan ihon vointia kummasti. Tuoksukin on miellyttävä, kuten lähes kaikissa koskaan käyttämissäni Nivean tuotteissa (plussaa siitäkin).

Mike osti minulle lahjakortillaan (jolla osti toki muutakin) Nivean Express Hydration -vartalovoiteen, joka on ehdottomasti paras vartalovoide mitä olen koskaan käyttänyt. Siinä on niin ihanan puhdas tuoksu ja se todellakin imeytyy mielettömän nopeasti! Olen aina ollut todella huono käyttämään vartalovoiteita (vaikka niitä todella tarvitsisinkin), koska vihaan sitä voiteen kuivumisen odottelua suihkun jälkeen. Onneksi Mike sattui vahingossa bongaamaan siis todellisen helmen! Tämä on usein itseasiassa yöpöydälläni, mistä vielä nukkumaan mennessä usein laitan rasvaa sekä käsiini, että jalkoihini. 

Tällaista Niveaa löytyy minun kokoelmistani. Onko sinulla jotain Nivea-suosikkeja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksia? Kommentteja? Kysymyksiä? Anna palaa.